Radimo za Vas  od 11. svibnja 2003.  (Since May 11, 2003)

Zadnja popuna podataka:  18. listopada 2017.  godine (Last Refresh): October 18, 2017)

 

Rezultati akcije “Solidarnost na djelu 2017”

 

U nedjelju, 15. listopada 46 mladih aktivista članova Podmlatka Crvenoga križa Osnovne škole Hodošan posjetili su svako domaćinstvo u naseljima Hodošan, Palinovec, Donji Hrašćan, Donji Pustakovec i Sveti Juraj u Trnju i prikupljali novac za akciju “Solidarnost na djelu 2017”.

Aktivist Crvenoga križa i ravnatelj OŠ Hodošan Ivan Barić izjavio je da rezultati akcije na školskom području OŠ Hodošan govore da žitelji razumiju smisao humanitarnih akcija i još uvijek rado pomažu one kojima je pomoć najpotrebnija.

Razmjenom bonova prikupljeno je 8.456 kuna. Pomladak Crvenoga križa Osnovne škole Hodošan zahvaljuje svim darivateljima  na doprinosu u svih dosadašnjih 45 akcija "Solidarnost na djelu".

 

Bibliobus - naš prijatelj

 

Mi smo učenici 1.h. Posjetili smo Bibliobus i upoznali se s načinom rada knjižnice na kotačima. Učlanili smo se i posudili zanimljive slikovnice. Veselimo se novom dolasku bibliobusa i novim knjigama.

 

Dani kruha i zahvalnosti u našoj školi obilježavaju se više dana - od programana Danu zahvalnosti u Župnoj crkvi Svetog Jurja Mučenika u Svetom Jurju u Trnju pa do više svečanosti u matičnoj i područnim školama.

 

Ima poširoka reportaža....

 

 

U zgradi Sveučilišne knjiženice i čitaonice Zagreb u zvanje učitelja mentora razredne nastave promovirana je naša učiteljica Suzana Košak.

Ona spada u učitelje koji su imali hrabrosti, volje i znanja završiti ovaj zahtijevan program upravo u našoj školi. Zvanje mentora u našoj školi stekli su učiteljica mentorica razredne nastave Katarina Barić, učitelj mentor engleskoga jezika Denis Kirić i umiteljica mentorica biologije Kristina Vrabec.

U drugim školama zvanje mentora stekli su Kristijan Ovčarić, učitelj mentor tehničke kulture (OŠ Štrigova), Damir Kovačić, učitelj mentor informatike (OŠ Štrigova), učiteljica mentorica razredne nastave Sanja Rašan (OŠ Goričan) i učiteljica mentorica informatike Silvija Micek (OŠ Belica).

 

 

 

Zaštita osobnih podataka ustavna je kategorija kojima je svakom građaninu u okviru zaštite ljudskih prava i temeljnih sloboda zajamčena zaštita osobnih podataka, njihove sigurnosti i tajnosti, a bez privole ispitanika osobni podaci mogu se prikupljati, obrađivati i koristiti samo  uz uvjete određene zakonom (Članak 7. Zakona o zaštiti osobnih podataka NN, br.103./03.). Za sve objavljeno na stranicama Škole imamo pismenu suglasnost roditelja. Ukoliko se na stranicama objavi nešto što roditelji ne žele ili nije u skladu sa zakonskim odredbama, treba se odmah obratiti Školi pismenom izjavom ili usmenom zamolbom.

 

Pretraži što želiš na našoj stranici (upiši svoje ime, događaj, neku riječ...):

Loading

 

 

 

Address book in QR-code

 

 

 

 

Webmaster

Kontakt

web stranica

 

©   DENSO WAVE INCORPORATEDTM