Naši učenici u novoj sezoni natječaja, natjecanja i smotri 2011./12.

razina: međuopćinska, županijska, regionalna, državna i međudržavna

(sve bez školskih)

OSVOJENA ZNAČAJNIJA MJESTA

Napomena: izrazi koji se u ovom dokumentu koriste za osobe u muškom rodu su neutralni i odnose se na muške i ženske osobe.

Jesenski kros Međimurja

2011.

 

Osvojena mjesta:

2. Stela Andrašec

4. Tea Čavlek i 5. mjesto Dario Horvat, Sara Sabol 8. mjesto, Ivana Špilek i Petra Tomašek 11. itd.

(na slici)

 

Sudjelovalo naših 22-je učenika (od 640  učenika osnovnoškolaca ili sveukupnog broja od 795 sudionika).

 

Po broju medalja smo 13.

(Sjećamo se kada smo više godina za redom osvajali čak 11 medalja...)

 

 

Stela Andrašec osvojila je ponovo 2. mjesto!

 

JESENSKI KROS OKUPIO 800 TRKAČA

 

Unatoč prohladnom vremenu koje je u drugoj polovici tjedna prijetilo da se natjecanje ne održi, u čakovečkom se parku na Jesenskom krosu za 2011. godinu, okupilo 800 natjecatelja iz osnovnih i srednjih škola Međimurja, te građana. Krosevi se u čakovečkom parku održavaju od 2005. godine a ovaj četrnaesti po redu, ponovo je uspješno organizirao Atletski klub Međimurje uz pomoć sudaca Zbora atletskih sudaca Međimurja. Najbolja osnovna škola bila je nagrađena peharom a on je otišao u ruke učenika OŠ Nedelišće na čelu s prof. Željkom Jagecom, koji su osvojili četiri zlatne, tri srebrne i tri brončane medalje. Na drugom mjestu je OŠ Prelog sa tri zlatne i jednom brončanom, a Prva OŠ Čakovec treća sa dva zlata, dva srebra i jednom broncom. Na četvrtom mjestu sa pet medalja i to dvije zlatne i tri brončane svrstala se OŠ I.G.Kovačić Sv.Juraj na Bregu. Najviše učenika uspjeli su motivirati za nastup čakovečke I i III osnovna škola, te  OŠ I.G.Kovačić Sv.Juraj na Bregu.

(Stela stoji gore lijevo, Dario na slici ispod u sredini, a Tea Čavlek u sredini dolje)

 

 

 

 

 

   

 

Prvo mjesto

U II. OŠ Čakovec održano je županijsko natjecanje iz katoličkog vjeronauka. Među 16 ekipa najbolja je bila ekipa vjeroučenica iz Osnovne škole Hodošan. To su učenice Ines Oreški (7.b), Ana Jančec (7.a), Sara Sabol (8.) i Martina Halić (8. razred) predvođene  njihovom mentoricom, diplomiranom katehetkinjom Valerijom Štampar.

Ekipa je postala ponos cijele župe Sveti Juraj u Trnju i Osnovne škole Hodošan.

Osvojeno treće mjesto

U Varaždinu su u utorak 21. veljače održana natjecanja međužupanijske (biskupijske) razine natjecanja iz vjeronauka - Vjeronaučna olimpijada 2012. - za natjecateljske ekipe iz osnovnih i srednjih škola s područja Varaždinske biskupije.

Svim natjecateljima prigodne riječi uputili su varaždinski biskup mons. Josip Mrzljak i predstojnik biskupijskog Katehetskog ureda vlč. Damjan Koren. Na temelju postignutih rezultata na županijskoj razini natjecanja, prema ključu bodovnog praga (234 osvojena boda), na natjecanju u dvorani Pastoralnog centra Varaždinske biskupije sudjelovale su ekipe osnovnih škola iz Trnovca, Radovana, Novog Marofa, Klenovnika, Svetog Ilije, Jalžabeta, Cestice, V. OŠ Varaždin i VI. OŠ Varaždin iz Varaždinske županije, OŠ Hodošan iz Međimurske županije te OŠ Kloštar Podravski - PŠ Podravske Sesvete iz Koprivničko-križevačke županije. Među 11 sudjelujućih ekipa najbolji rezultat postigla je ekipa OŠ Trnovec, a naša ekipa bila je treća!!!