Medalje sa svih strana - natjecanja naših učenika u natjecanjima koja OŠ Hodošan podržava

(izvaškolska) školske 2012./13. godine

Kros

Dvije odgode Proljetnog krosa zbog lošeg vremena, te veliki broj manifestacija koje su se održavala u isto vrijeme, uvjetovale su i nešto slabiji odaziv trkača negoli je to uobičajeno, pa je u čakovečkom parku u subotu nastupilo "samo" 500 trkača. Po tradiciji, najuspješnijoj osnovnoj školi prema broju osvojenih medalja uručen je i pehar, a ovog proljeća vrijedno odličje otišlo je u vitrine OŠ Nedelišće čiji su učenici osvojili tri zlatne, dvije srebrne i jednu brončanu medalju. Odmah do Nedelišćanaca sa tri zlata i jednim srebrom na drugom su mjestu učenici II OŠ Čakovec a na trećem OŠ Mursko Središće sa po dva zlata, dva srebra i dvije bronce. Organizaciju su uzorno odradili aktvisti i članovi Atletskog kluba Međimurje uz pomoć sudaca Zbora atl. sudaca Međimurja, koji već 17. put zaredom zajedno od 2005. godine provode ovaj kros u čakovečkom parku. Organizator je vrijednu pomoć i podršku imao i od pokrovitelja Grada Čakovca i Međimurske županije a pmogli su i sponori i donatori. Ne treba zaboraviti i brojne roditelje, profesore i posjetitelje koji su cijelo vrijeme bili uz stazu i bodrili trkače.

Našu školu zastupale su dvije natjecateljice: Ivana Špilek i osvojila 2. mjesto u 5. razredima (na slici gore lijevo) te Nina Klobučarić (6.r) koja je osvojila 8. mjesto. Čestitamo!!!!

 

Pogledajmo Bilten natjecanja

Županijski kros u Podturnu, 20. ožujka 2013.

Pogledajmo Bilten natjecanja

Jesenski kros u Čakovcu 20. listopada 2012.

Sudjelovalo je ukupno 987 sudionika, od toga 844 učenika OŠ, 113 SŠ i 30 odraslih. Našu školu predstavljalo je 9 učenika:

1. razred - Antonio Jeđud (zauzeo 10. mjesto)

4. razred -  Damjan Jeđud (zauzeo odlično 3. mjesto) BRAVO!

5. razred -  Ivana Špilek (zauzela odlično 4. mjesto)

6. razred - Katarina Jančec (zauzela 19. mjesto), Alen Jeđud (9. mjesto) i Stiven Sabol (35. mjesto)

7. razred - Dario Horvat (zauzeo odlično 5. mjesto)

8. razred - Ana Jančec (zauzela 12. mjesto) i Dajana Sabol (16. mjesto)

Na fotografijama su naši osvajači medalja i majica: Damjan, Ivana i Dario!