Medalje sa svih strana - natjecanja naših učenika u natjecanjima koja OŠ Hodošan podržava

(izvaškolska) školske 2013./14. godine

Mažoret tim i twirling

Napomena: novije vijesti su uvijek na vrhu

Sudjelovanje na 18. Državnom prvenstvu u mažoret plesu u Novoj GradiškiDonjokraljevske mažoretkinje sudjelovale su na 18. državnom prvenstvu u mažoret plesu 4. - 6. travnja 2014. u Novoj Gradiški.
Osvojene su dvije ekipne bronce i jedna bronca u duetu s rekvizitima.
Natjecale su se najmlađe u kategoriji Tradicionalni mažoret ples. Ovo je bio njihov prvi odlazak na državno natjecanje. U konkurenciji 14 iskusnijih ekipa ušle su u finale i osvojile brončanu
medalju.
To je izuzetan uspijeh za ekipu koja trenira godinu dana i od kojih su neke mlađe od 6 godina. Medaljama su se okitile Lana Naranđa, Nika Šupljika, Laura Glavak, Lea Kovač, Arijana Strniščak, Lorena Dokleja, Doris Dominić, Nadja Vuk, Sara Jesenović, Rea Sabol, Melani Cirkvenčić, Amalija Kovač, Eva Grabant, Mia Jurčec, Martina Sokač i Nevia Kolenda.
Ekipa juniorki uspjela se oformiti zadnja dva mjeseca i osvojiti broncu u kategoriji exibition.
Brončana medalja je nastavak kontinuiteta njihovog rada, iako je odustalo nekoliko članica zbog kojih nije realiziran odlazak na europsko prvenstvo u Norvešku.
Natjecale su se Roberta Kovačić, Dora Štefok, Paula Percač, Ena Cvek, Ana Jančec, Katarina Jančec, Jana Kovač, Gloria Kovač, Stefani Branilović i Iva Fileš.
 

 

 

Natjecala su se i četiri dueta sa rekvizitima.
Ana Jančec i Jana Kovač (juniorke) osvojile su brončanu medalju, Lana Naranđa i Nika Šupljika (uzrast najmlađe) 4. mjesto, Iva Fileš i Katarina Jančec (kadetkinje) 5. mjesto, Stefani Branilović i Vivien Gudlin (kadetkinje) 8. mjesto.
Trenerica i autor koreografija je Tihana Ledenko. 
Duet naše bive učenice Ane Jančec i Jane Kovač plasirao su se na Europsko prvenstvo u mažoret plesu koje se održava u Slavonskom Brodu 3.- 5. listopada 2014.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lana Naranđa, učenica 2.h razreda Osnovne škole Hodošan, osvojila je 3. mjesto, brončanu medalju  na nacionalnom prvenstvu u twirlingu (u kategoriji  strutting u x , dobna skupina najmlađi), održanom u Splitu, 9. veljače.2014. godine.

 

Lana je članica Twirling kluba Donji Kraljevec. Bilo je ovo njezino prvo veliko natjecanje u twirlingu.