Medalje sa svih strana - natjecanja naših učenika u natjecanjima koja OŠ Hodošan podržava

(izvaškolska) školske 2013./14. godine

Nogomet

Vijesti su posložene tako da su najnovije gore

 
Završila je dvoranska liga početnika U-8 MNS. Utakmice su se odigravale svake nedjelje od 12.01. do 16.03. u dvorani I. OŠ Čakovec. Odigrano je 9 kola. U konkurenciji 10 klubova iz cijelog Međimurja ekipa NS Međimurje l bez poraza je zauzela 1. mjesto. Zasluženo su osvojili zlatne medalje. Za ekipu Međimurje l igra nas učenik 2.h Lovro Novak. Medalju je Lovri predao naš bivši učenik i poznati nogometaš i trener Drago Naranđa.

Kapetan Lovro

 

U dvorani Graditeljske škole u Čakovcu 19. siječnja 2014. kapetan NS Međimurja, naš učenik 2 razreda Lovro Novak opet je primio pehar i zlatnu medalju i to od gradonačelnika Čakovca Stjepana Kovača. Osvojeno je 1. mjesto u konkurenciji 10 ekipa dječaka rođenih 2005. na humanitarnom turniru u organizaciji NS Sloga Čakovec za bolesnu Melaniju Horvat.

Dana 18. siječnja 2014. godine učenici Roko Zrna iz 4.h razreda i Gabrijel Drk 3.h razreda Osnovne Škole Hodošan na natjecanju u Malonogometnom turniru Nogometne škole Belica u uzrastu U10 (2003. i 2004. godište), igrali su za Nogometnu školu Međimurje u kojoj treniraju. Učenici su sa svojom ekipom uzrasta 2004. godište osvojili 3. mjesto kao najmlađa ekipa, a Roko Zrna bio je proglašen i najboljim vratarom turnira.

 

Nogometni klub Sloga Čakovec organizirao je malonogometni turnir u subotu 14.12.2013. u dvorani II. OŠ Čakovec. U konkurenciji 8 ekipa  dječaka rođenih 2005. NS Međimurje Čakovec opet je zasluženo osvojila 1. mjesto bez poraza. Naš učenik 2.h razreda Lovro Novak kao kapetan ekipe zabio je ukupno 4 gola i primio zlatni pehar i medalje.

     

Na malonogometnom memorijalnom turniru Patrik Čurin u Štrigovi 07.12.2013. u subotu nas učenik 2.h razreda Lovro Novak polaznik Nogometne Škole Međimurje Čakovec u konkurenciji 12 ekipa osvojili su zasluženo 1 mjesto bez poraza i dobili zlatne medalje.

 

 

 

 

 

 

 

 

Dana 7.12.2013.g održani je malonogometni memorijalni turniru "Patrik Čurin" u Štrigovi.

U konkurenciji 12 ekipa iz Međimurske i Varaždinske županije, te ekipe Komenda iz susjedne Slovenije,  treće mjesto u kategoriji U10 osvojili su Filip Kolarić, Luka Pozderec i Marko Bukal, nastupajući za ekipu NŠ Prelog.

Drugo mjesto na turniru osvojili su  Roko Zrna i Gabrijel Drk nastupajući za ekipu NK Međimurje.

Bilo je puno uzbudljivih i napetih utakmica do samog kraja. Iako smo igrali jedni protiv drugih, međusobno smo se bodrili i na kraju zajedno slavili.

Marko Bukal, 4.h

 

U  subotu 7. prosinca u Štrigovi NŠ Sveti Martin na Muri organizirao je turnir u malom nogometu za uzraste dječaka U 10.Turnir se održavao u dvorani.Sudjelovalo je 16 ekipa.

Ekipe su bile iz Slovenije,Varaždinske županije i Međimurja.Sve ekipe su bile vrlo jake i svi smo se borili do zadnje sekunde.Ekipa iz Slovenije  osvojila je prvo mjesto,ekipa Međimurja u kojoj igra moj prijatelj iz razreda Gabrijel osvojila je drugo mjesto a moja ekipa NŠ Prelog osvojila je treće mjesto i brončanu medalju.Vrlo sam ponosan na naš uspjeh i zahvalan našem treneru Daliboru.Moji prijatelji iz ekipe Marko iz 4. raz. i Filip iz 5a. su također vrlo sretni i ponosni. Nadamo se još pobjedama jer je još mnogo turnira ove zime ispred nas i svaki put dajemo sve od sebe.

Luka Pozderec, 3.h

 

 

U subotu, 30. studenoga 2013. godine Nogometna škola Prelog organizirala je turnir u malom nogometu za uzraste dječaka U-8. Turnir se održavao u dvorani rekreacijskog centra DG-SPORT u Prelogu. Sudjelovalo je 16 ekipa iz raznih krajeva Hrvatske. Dvojica učenika OŠ Hodošan Lucijan Škoda i Marko Krznar nastupala su za ekipu Prelog-2005 s kojom su osvojili 2. mjesto, odnosno srebrnu medalju. Prvo mjesto mosvojila je ekipa Međimurja.

Lucijan i Marko jako su ponosni na svoje srebrne medalje jer je za njih ona zlatnog sjaja.