Medalje sa svih strana - natjecanja naših učenika u natjecanjima koja OŠ Hodošan podržava

(izvaškolska) školske 2015./16. godine

Atletika

Napomena: novije vijesti su uvijek na vrhu

 

Dana 8. svibnja 2016. u Varaždinu je bilo održano 2. kolo HALS-a na kojem sam osvojio 3. mjesto na 60 m visoki start i 2. štafeta 4x60. Na atletskom stadionu Mladost Zagreb, 28. svibnja 2016. održano je 3. kolo HALS-a. U kategoriji limači 2007 i mlađi osvojio sam 4. mjesto na 60 m visoki start, 3. mjesto skok u dalj i 3.  štafeta 4x60.

Dorian Čavlek 1.h razred

 

 

Natjecanje u Varaždinu!

 

Na atletskom stadionu Sloboda u Varaždinu 23. travnja  održano je natjecanje 1. kola Hrvatske atletske lige sjever. Natjecali su se limači atletskog kluba Međimurje koji su ujedno i učenici 1.h razreda, a to su: Ivana Pozderec, Nera Košak, Dorian Čavlek i Sara Serc.

Discipline u kojima su nastupali bile su: trčanje na 60, 200 m, skok u dalj, vortex i štafeta. Sara Serc osvojila je 3. mjesto u disciplini vortex. 

Bilo nam je lijepo i zanimljivo!

Sara Serc 1.h razred

Mali smo, ali super

 

Dana 12. ožujka 2016. u gradu Murskom Središću, održalo se atletsko prvenstvo u atletici.  Sudjelovali su učenici 1.h razreda: Ema Jesenović, Ivana Pozderec, Dorian Čavlek, Nera Košak, Sara Serc te učenica 3.h razreda Nika Bunc.

Osvojili smo 3 srebrne i 2 brončane medalje. Natjecali smo se u tri kategorije u skupni mlađi limači : trčanje sa prepunama 30 m, bacanj loptice u metu te skok u dalj. Naši roditelji bili su jako ponosni na nas. I mi smo bili ponosni jedni na druge.

Ema Jesenović 1.h razred

 

 

 

 

 

 

 

MALI  ATLETIČARI   1.H  RAZREDA

 

U subotu 27.02.2016. godine održale su se 2. Atletske igre u dvorani u Varaždinu.  Moj prijatelj Dorian Čavlek i ja nastupali smo za Atletski klub Međimurje u skupini mlađih limača. Igre su bile podjeljene u četiri kategorije. Prva je bila trčanje na 30 m gdje sam osvojila 2. mjesto kao i moj prijatelj. U skoku u dalj bili samo najbolji i osvojili zlatne medalje . Treću medalju, opet zlatnu, osvojili smo u gađanju lopticom u metu. Dorijan je još osvojio 2. mjesto u štafeti. Dorijan i ja bili smo jako ponosni.Nadamo se još natjecanjima ali i uspjesima!

                                           

                           Ivana Pozderec,  1.h   

 

 

         

Dvoransko prvenstvo Međimurja u višeboju

 

U Prelogu se 16. siječnja 2016. godine održalo dvoransko prvenstvo Medimurja u višeboju u kojem je prvi put sudjelovao Dorian Čavlek, učenik 1.h razreda Osnovne škole Hodosan.

Zanimljivo je što se natjecao u konkurenciji Limači (2008. i mlađi). Među 20 natjecatelja od kojih je 18 članova atletskih klubova Varaždin, Mursko Središće i Međimurje s najboljim rezultatom od 7,10 sekundi bio je prvi na sprintu na 40 metara, zatim 4. i 5. na skoku u dalj, bacanju medicinke te trčanju na 130 metara.

Svojim se bodovima (72) konačno plasirao na 4. mjesto.

                                     

                                                         Dorian Čavlek