Medalje sa svih strana - natjecanja naših učenika u natjecanjima koja OŠ Hodošan podržava

(izvaškolska) školske 2015./16. godine

Mažoretkinje

Napomena: novije vijesti su uvijek na vrhu

Laura Tišljarić je nastupala s mažoretkinjama Goričan na Međunarodnom natjecanju u Samoboru 4. lipnja 2016. gdje su sudjelovali timovi iz Hrvatske, Slovenije, Italije, Češke i Bosne i Hercegovine. Plesale su u kategoriji tradicionalni mažoret ples - minime i osvojile brončanu medalju.

Laura Tišljarić, 1.h

 

Na slici: medalje pljuštaju sa svih strana....

 

 

 

 

 

20. prvenstvo RH u mažoret plesu

Bila sam u Cavtatu na Prvenstvu Hrvatske u mažoret plesu  od 22. – 24. travnja 2016. Moja ekipa je osvojila 2 medalje, zlatnu u kategoriji pomponi i brončanu u tradicionalnom mažoret plesu minime starije. Bila sam jako sretna i vesela.

Karia Veronika Bajan, 1.j

 

Bok, jutros je učenica 3.p Hana Tomašek došla u školu s medaljama oko vrata koje su osvojile mažuretkinje općine Donji Kraljevec u Cavtatu. Sa svojom grupom mažuretkinja osvojila je zlatnu i brončanu medalju (detalji: niže...)

Hana Tomašek

20. PRVENSTVO HRVATSKE U MAŽORET PLESOVIMA Održano je u Cavtatu 22.4. do 24. travnja 2016. Mlađe mažoretkinje Donjeg Kraljevca (skupina od 16 djevojčica do 11g.) u kategoriji pomponi je osvojila 1. mjesto i 3. mjesto u Tradicionalnom mažoret plesu. Koreografije je osmislila i uvježbala trenerica Tihana Ledenko.  

                                                                       Rea Sabol, 4.h

Od  22. do 24. travnja 2016.  bilo je održano 20. Državno prvenstvo u mažoret plesu u Cavtatu. Sudjelovali su klubovi iz cijele Hrvatske. Mažoretkinje Općine Donji Kraljevec predstavljale su i učenice OŠ Hodošan. Enesa Kučko, Hana Tomašek, Nikolina Kramar,  Karia Veronika Bajan, Rea Sabol (4.h) natjecale su se u dobnoj skupini minime starije, u kategorijama pom poni i tradicionalni mažoret ples. U kategoriji pom poni osvojile su 1. mjesto, a u kategoriji tradicionalni mažoret ples 3. mjesto.

Lana Naranđa, Lea Kovač, Nadja Vuk, Sara Jesenović, Doris Dominić, Rea Sabol (6.b), Viktorija Šantavec i Melani Crikvenčić, natjecale su se u dobnoj skupini mlađi juniori, u kategorijama paradna grupa i tradicionalni mažoret ples. U kategoriju paradna grupa osvojile su 3. mjesto.

Lana Naranđa, 4.h

 

Mažoretkinje Općine Donji Kraljevec osvojile zlato i dvije bronce.

Na 20. nacionalnom prvenstvu u mažoret plesovima u Cavtatu 22-24.04.2016.sudjelovale su mlađe juniorke i najmlađe.
Najmlađe su u kategoriji pon-poni osvojile zlatnu medalju, a u kategoriji tradicionalni mažoret ples broncu.
Rea Sabol, Enesa Kučko, Martina Sokač, Iva Kočiš, Lea Horvatović, Lea Đurđa, Ena Goričanec, Karia Veronika Bajan, Nikolina Kramar, Jana Dorotea Veselin, Hana Tomašek, Laura Sokač, Monika Sokač, Eva Grabant, Melani Mihoci i Nika Komorski.
Mlađe juniorke su osvojile brončanu medalju u Paradnoj grupi.
Lana Naranđa, Lea Kovač, Nika Šupljika, Laura Glavak, Doris Dominić, Nadja Vuk, Sara Jesenović, Melani Cirkvenčić, Nevia Kolenda, Rea Sabol, Viktorija Šantavec i Arijana Strniščak.
Treneri: Tihana Ledenko, Tihomir Bendelja, pomoćne trenerice su Ana Jančec, Jana Kovač i Stefani Branilović
(označeno: naše učenice i trenerice)

Mažoretkinje dalje nastavljaju s treninzima, u 9. mjesecu vršiti će se upisi novih članica.