Medalje sa svih strana - natjecanja naših učenika u natjecanjima koja OŠ Hodošan podržava

(izvaškolska) školske 2016./17. godine

Nogomet

Napomena: novije vijesti su uvijek na vrhu

 

Prošli vikend, ja, Roko Zrna sa svojom Nogometnom školom Međimurje prisustvovao sam na Međunarodnom turniru u Međugorju.
Kao mlađi pioniri I, generacija 2004. godišta, osvojili smo 2. mjesto! Nakon uvodnih pobjeda u petak i već tada osvojenog prvog mjesta u skupini, odigrali smo 1:1 u subotu ujutro sa ŠN Gorski Kotar te smo popodne pobjedili u četvrtfinalnom susretu NK Tomislav rezultatom 4:0. U nedelju nas je u polufinalu dočekala ekipa NK Varaždin te se pobjednik odlučivao izvođenjem jedanaesteraca,a u toj lutriji naši dječaci imali su više sreće tj. na golu je briljirao naš Roko Zrna sa obranom od 5 jedanaesteraca (imamo i mali video!). U finalnom susretu nakon 40 minuta velike borbe podjednakih ekipa čestitali smo HNK Zrinjskom iz Mostara na osvojenom prvom mjestu.


 

Dana 14. siječnja 2017. godine, zajedno sa svojom ekipom NK Mladost Komet sudjelovao sam na malonogometnom turniru u Prelogu. Od mnoštvo ekipa iz cijelog Međimurja i Varaždina, uspjeli smo izboriti 2. mjesto u kategoriji U-8, a ja sam proglašen i najboljim golmanom cijelog turnira. Srebrne medalje osvojili su i moji prijatelji Neven Vuk, Marko Vuk, Dino Blagus i Dorian Čavlek.

 

                                                                                   Teo Krznar, 2.h