Medalje sa svih strana - natjecanja naših učenika u natjecanjima koja OŠ Hodošan podržava

(izvaškolska) školske 2016./17. godine

Napomena: novije vijesti su uvijek na vrhu

Sportske igre mladih

U petak 12. svibnja, s početkom u 12 sati, u Prelogu je započelo otvorenje 21. Sportskih igara mladih. Sudjelovale su moje prijateljice Ivana Pozderec, Nera Košak, Ena Škoda, Stela Kovač, Iva Šikač, prijatelji iz 1.h razreda Samuel Furdi, Neven Vuk, Martin Blagus i nekoliko učenika 3. i 4. razreda. Koliko znam još su sudjelovli učenik 2.h razreda Karlo Purić i učenica 1.h Nela Branilović.

U velikoj utrci osnovnoškolaca na 60 metara u kategoriji 2008. godište i mlađi kod djevojčica druga je bila Ivana Pozderec, treća Nera Košak a kod dječaka pobjedio sam ja i time se plasirao na Državnu završnicu Sportskih igara mladih koje će se održati u srpnju u Umagu.  Bilo nam je jako lijepo i zabavno.

Dorian Čavlek 2.h

Učenici i učiteljice PŠ Sveti Juraj u Trnju sudjelovali su 12. svibnja 2017. na Sportskim igrama mladih u Prelogu. Na otvaranju igara je bilo mnogo gostiju,  među njima su bili velikani hrvatskog  sporta Janica Kostelić i Branko Zorko, Međimurac rodom iz Hodošana.  Učenici 1. i 2. razreda (Petar Molnar, David Molnar Marko Kanižaj, Matija Čavlek, Nikolina Kramar, Velina Šegović, Karia Veronika Bajan) sudjelovali  su u utrci na 60 m. Iako su se srčano borili, medalje nisu osvojili. No, bio je to ipak još jedan topao, svibanjski dan koji vrijedi upamtiti. 

 Učenici i učiteljice PŠ Sveti Juraj u Trnju

Krenule su igre u Prelogu

Prva fotografija koja je stigla je oma zajednička Janice Kostelić i ekipe 4.h razreda

Foto: Laura Bunc

Dragi natjecatelji, roditelji i prijatelji,

kroz Turneju radosti započinju natjecanja iz graničara i utrke na 60 metara. Gradovi i datumi će biti uskoro objavljeni su na našoj stranici. Za ljubitelje malog nogometa pratite raspored natjecanja Coca-Cola Cup-a. Dok sredinom lipnja započinju županijska i regionalna natjecanja preostalih sportova. Državana završnica planirana je za drugu polovicu srpnja. Očekuje nas pred kraj kolovoza i Veliko Međunarodno Finale. Datume ćemo uskoro objaviti. Pratite rubriku Raspored natjecanja u kojoj ćemo objavljivati gradove, datume i kontakte naših voditelja.

Sportske igre mladih – CocaCola CUP