Medalje sa svih strana - natjecanja naših učenika u natjecanjima koja OŠ Hodošan podržava

(izvaškolska) školske 2017./18. godine

Atletika

Napomena: novije vijesti su uvijek na vrhu

 

Dvoransko natjecanje u višeboju u Prelogu 21. siječnja 2018.

Atletski klub Međimurje četvrtu je godinu zaredom organizirao natjecanje u višeboju za 163 malih atletičara iz 9 atletskih klubova: AK Sloboda Varaždin, MAK Varaždin, AK Virovitica, AK Koprivnica, AK Bjelovar, AK Zaprešić te tri međimurska kluba: AK Međimurje, AK Nedelišće i AK Mursko Središće.

Discipline višeboja: sprint 40m, bacanje medicinke, skok u dalj iz mjesta i trčanje na kružnoj stazi. U kategoriji limačice 2008. nastupile su Ivana Pozderec koja je osvojila 1. mjesto i Nera Košak 3. mjesto. U kategoriji limači 2008. Dorian Čavlek osvojio je 1. mjesto. U kategoriji limači 2009. Samuel Furdi osvojio je 5. mjesto.

 

U Varaždinu je 8. listopada 2017. održano 7. kolo HALS-a.
Sudjelovali su Ivana Pozderec i Dorian Čavlek. U konkurenciji limačica 2008. i mlađe Ivana je na 200 m osvojila 2. mjesto. U konkurenciji limača 2008. i mlađi Dorian je osvojio 1. mjesto u utrci na 60 m i 1. mjesto u skoku u dalj (4,12 m).


 

U nedjelju 1. listopada održalo se 6. kolo HALS lige u Čakovcu. Sudjelovali su natjecatelji iz Varaždina, Zagreba, Nedelišća, Bjelovara, Koprivnice, Samobora, Siska, Velike Gorice... U kategoriji limača natjecali smo se Sara SercIvana Pozderec, Dorian Čavlek, Samuel Furdi i ja. Dorian je osvojio zlato u trčanju na 60 metara i zlato u skoku u dalj te broncu u štafeti 4x60 metara, a ja zlato u bacanju vortexa i srebro u skoku u dalj.

                                                                                                                                                                  Nera Košak, 3.h