Plan upisa za školsku 2018./19. godinu

Izrazi koji se u ovom dokumentu koriste za osobe u muškom rodu su neutralni i odnose se na muške i ženske osobe.

 

Upisi učenika 1. razreda u Osnovnu školu Hodošan

 

Gotovo:

Rbr.

Datum i vrijeme

Planirana aktivnost / dokumenti upisa /pozivi za upis (novija informacija je gore)

1.  

prosinac - siječanj

Prikupljanje podataka za upis - zasad imamo 15 učenika u Matičnoj školi, 4 učenika u PŠ Juraj i 8 učenika u PŠ Palinovec. Broj će biti ispravljen nakon predupisa u ožujku

2. 

siječanj 2018. Donosimo plan upisa prema mjestu stanovanja za cijelu Međimursku županiju i  kompletnu mrežu škola za upise u Međimurskoj županiji (vrijedi od travnja 2017.)

3.    

13. ožujka 2017. u 17,00 (utorak)

Roditeljski sastanak (predupis) prema Rasporedu predupisa u Međimurskoj županiji za roditelje budućih 1. razreda (predupis) - na dnevnom redu je predavanje pedagoginje.

Na sastanku će roditelji predati popunjene dokumente koje će primiti s pozivom i primiti gotov Plan početka utvrđivanja psihofizičkog stanja djece.

Na sastanak se dolazi bez budućih učenika.

4. 

nakon predupisa nadalje

Liječnički pregledi u Zavodu za javno zdravstvo u čakovečkoj bolnici - roditelji su primili pismene pozive i moraju se odazvati u zakazano vrijeme.

U isto vrijeme pedagoginja prima i upoznaje buduće učenike

5.    

22. svibnja 2018. u 17,30 sati (utorak)

Upisi u 1. razred za školsku 2016./17. godinu - matična škola, upisuju se svi učenici za tri naše škola. Upoznavanje s budućim razrednicima.

Ukoliko roditelji žele dijete upisati negdje drugdje ili iz drugog područja žele upisati u našu školu obvezno se do kraja mjeseca travnja javiti pedagoginji OŠ Hodošan čekamo još rješenja upravnog odjela o ranijim upisima i odgodama upisa (5-6 slučajeva)

6.

15. lipnja 2018. Sjednica Učiteljskog vijeća - formiranje odjela za novu školsku godinu, utvrđivanje razrednika i plan zaduženja u sljedećoj školskoj godini

7.

tijekom srpnja 2018.

Nakon primitka dozvole Ministarstva o odjelima objavljuju se brojčani podaci o učenicima i odjelima na našoj stranici "Učenici  - Students".