Foto natječaj

 24. travnja 2012. godine

 

Učenici petih razreda Iva Fileš, Isabell Erin Sabol, Doroteja Srpak, Juraj Srpak i Korina Srpak sudjelovali su na natječaju za učeničku fotografiju na temu „Sigurnost i mobilnost za sve“ u organizaciji I. Osnovne škole Čakovec. Učenici su vješto odabranim kadrovima hvatali trenutke na zadanu temu i ušli u izbor najboljih radova te su postali dio izložbe fotografija koja je otvorena 24.travnja 2012. godine i može se pogledati u prostorijama Policijske uprave u Čakovcu. Osim izloženih radova, mnogi učenici su posebno pohvaljeni i nagrađeni. Nagradu je primila i naša Doroteja Srpak - njena fotka je odmah ispod teksta. Čestitamo!

Mala galerija s dodjele nagrada i priznanja

Sigurnost i mobilnost za sve

U siječnju 2012.  Prva osnovna škola Čakovec organizirala je akciju Sigurnost i mobilnost za sve. Učenici 5.b razreda Isabell Erin Sabol, Iva Fileš, Korina Srpak, Juraj Srpak i ja, Doroteja Srpak, poslali smo fotografije za natječaj.

Oko odabira fotografija pomogla nam je pedagoginja Ivana Kirić. U petak  24. travnja 2012. bila je otvorena izložba. S pedagoginjom Ivanom smo išli na izložbu. Bila je u Policijskoj upravi u Čakovcu. Program je počeo u 13 sati. Prvo je nastupao zbor i dramska grupa. Poslije je bila podjela nagrada i diploma. Isabell Erin, Iva, Korina i Juraj su dobili diplome za sudjelovanje, a ja sam dobila diplomu i nagradu  Školske knjige. Pogledali smo slike, poslikali  se i otišli van pogledati program koji nam je pripremila Policijska uprava. Sve je bilo odlično do onog trenutka kad je počela padati kiša. Brzo smo potrčali do auta. Krenuli smo kući. Bila je gužva pa smo otišli prečicom kroz Pribislavec. No, kad smo došli do Pribislavca, vidjeli smo da je cesta zatvorena. Vratili smo se u Čakovec i kroz gužvu nekako stigli kući. Pedagoginja nas je sve dovezla ispred kuća.

Kad sam došla doma, prestalo je kišiti i na nebu se pojavilo sunce. Ovaj će mi dan sigurno ostati u sjećanju. Doroteja Srpak, 5.b