Obnovljeni krov, žljebovi, gromobrani, klupčice, razred i fasada

Područna škola Sveti Juraj u Trnju, kolovoz - listopad 2014.

 

Prema planu investicijskog ulaganja koje je ravnatelj Ivan Barić prezentirao Upravmom odjelu za društvene djelatnosti Međimurske županije u studenom 2013. godine Skupština Međimurske županije i Župan odobrili su zamjenu krovišta, gromobrana i žljebova na zgradi Područne škole Sveti Juraj u Trnju. Ugovor je sklopljen s tvrtkom "Tekeli Projekt Inženjering" iz M. Središća. Radovi su započeli krajem kolovoza i završeni početkom rujna.

Domar škole Tomislav Sabol tome je pridodao bojanje učionice stranih jezika u bivšoj vjenčaonici bojama prema želji učiteljice engleskoga jezika Sandre Balent. Donirao je drvo i izradio nove klupčice na ulazu. Kada su radovi na zamjeni pokrova, gromobrana i limarije na zgradi bili završeni, a domar se uhvatio "lijepog" posla - urediti fasadu! Materijal je donirao Mjesni odbor Sveti Juraj u Trnju. Hvala članovima VMO na razumijevanju!

Fasada

Radovi na zamjeni pokrova, gromobrana i limarije na zgradi Područne škole Sveti Juraj u Trnju su završeni. Montirane su nove klupčice, a domar se uhvatio "lijepog" posla - urediti fasadu! Materijal je donirao Mjesni odbor Sveti Juraj u Trnju. Hvala članovima VMO na razumijevanju!