Predavanje članova Udruge slijepih

(11.12.2014.)

 

 

              U sklopu projekta BIM – Bolja integracija u Međimurju pod nazivom ''Svako dijete je dio nečije sreće'', održana je radionica za učenike 2.h razreda. Radionicu su proveli članovi Udruge slijepih, zajedno sa svojim prijateljima i partnerima u ovom projektu, Udrugom gluhih i nagluhih te Udrugom za pomoć osobama sa mentalnom retardacijom Međimurske Županije. Cilj ove radionice je bolje upoznavanje različitih vrsta invaliditeta, a naučili smo i kako izgleda abeceda na znakovnom jeziku. Zahvaljujemo našim gostima i novim prijateljima što su nas posjetili!

               U posjetu našoj školi je bila Udruga gluhih i nagluhih… Jedna gospođa je pričala o svojoj djevojčici koja je gluha. Sada uči govoriti i ima slušni aparatić kao naš prijatelj Luka. Moji prijatelji i ja pomažemo Luki, a tako bi pomogli i ostalima.

Enesa Kučko, 2.h

               U posjetu nam je došla Udruga slijepih… Bila je jedna zanimljiva slijepa gospođa. Ja sam probala biti slijepa. Oči su mi bile pokrivene maramom, dobila sam bijeli štap i krenula u WC. Osjećala sam se neobično i nesigurno. Na kraju smo svi dobili male poklončiće. Rado ću pomagati osobama sa poteškoćama.  

Jana Jurgec, 2.h

 

**** Ima ovdje još nekoliko slika ****