Susret s književnicom Jadrankom Čunčić- Bandov

9. ožujka 2017.

 

mala foto izložba

Književni susret

Danas, 9. ožujka 2017. susreli smo se sa spisateljicom Jadrankom Čunčić Bandov. Jadranka Čunčić- Bandov je zabavna i jako vesela. Zna raditi lijepe lutke i smišlja zabavne pjesme i igrokaze. Od nje sam naučila kako se izrađuju lutke. Želimo li napraviti jarca, trebamo torbicu u koju stavimo spužvu i tako dobijemo glavu. Na glavu nalijepimo oči, nos, usta i rogove. Tijelo napravimo od stare vrećice i lutkić je gotov. Tada uguraš ruku u vrećicu i možeš glumiti jarca! Dobro sam se zabavila i doma sam išla s osmijehom na licu.

Nikolina Kramar, 2.j

 

9. ožujka 2017. susreli smo se s književnicom Jadrankom Čunčić- Bandov. Susret je bio nevjerojatno zabavan. Gospođa Jadranka je razigrana i vesela. Piše jako lijepe i šaljive igrokaze. Voli se igrati i šaliti s djecom. Izrađuje lutke od tikvi, košarica, čarapa, starih vrećica i krpica. Ja sam u prvom razredu glumio medu u igrokazu Proljetno buđenje. Sretan sam što sam upoznao Jadranku Čunčić- Bandov u čijem sam igrokazu glumio.

David Molnar, 2.j

 

Književni susret

Danas smo se družili sa spisateljicom Jadrankom Čunčić- Bandov. Pjevali smo i pljeskali. Vidjeli smo razne lutke i puno igrokaza. U nekim su igrokazima sudjelovali i naši učenici. Svidjela mi se lutka pjetlić. Napravljena je od kuhače i podmetača. Meni se jako svidjelo slušati Jadranku Čunčić- Bandov. A vama?

Matija Čavlek, 2.j

 

Književni susret

9. ožujka 2017. smo se družili sa spisateljicom i lutkaricom Jadrankom Čunčić- Bandov. Ona nam je pričala kako je napravila lutkice za svoje igrokaze. Neka su djeca glumila mišiće, velikog miša i mačku. Bilo je zabavno. Spisateljica i dječak Borna su glumili slona i bubamaru. Spisateljica ima smiješne i zanimljive lutkice. Lutkice je napravila od čarapa, kuhače, podmetača, kutija od jaja, posušene bundeve, starih krpica, pletenih korpica i kvačica. Spisateljica se šalila s nama, pričala nam je i glumila igrokaze. Bila je ponosna na nas jer smo lijepo pjevali i recitirali igrokaze. I ja sam bila zadovoljna i ponosna .

 

Velina Šegović, 2.j