Obuka neplivača

studeni - prosinac 2017.

 

 

 

 

 

Vjerovali ili ne: „SAKI JE ZA NEKAJ, SAMO MI SMO ZA SE“! To smo dokazali na Gradskim bazenima Marije Ružić Čakovec. Svi smo položili obuku neplivača. 22 učenika 3. h primilo je diplomu A, a ništa manje vrijednu diplomu C zaslužio je 1 učenik. Što više reći: BRAVO MI!

Predstavnici 3. h

 

Učenici trećih razreda OŠ Hodošan i OŠ Ivanovec  imali su obuku neplivača u gradu  Čakovcu, na gradskim bazenima Marije Ružić.

Na plivanju smo bili ukupno četiri puta. Učenici su bili podijeljeni u četiri grupe, od grupe neplivača do plivača. Moj prijatelj David i ja smo bili u najboljoj grupi i trenirali smo u olimpijskom bazenu. Moj trener se zvao Tihomir. Bio je dobar i malo strog. Vježbali smo plivačke tehnike: kraul, leđno i prsno. Najljepše mi je bilo plivati tehnikom kraul, a najteže leđno. Svidjela mi se igra „Izroni bočicu“. Igra se tako da se bočica napuni kamenjem i zatim baci u vodu. Vaš je prijatelj mora izroniti i tako naizmjence,  partneri bacaju bočicu u vodu i izranjaju je van.

Svi su učenici položili plivanje i dobili svoje diplome.

Karia Veronika Bajan, 3.j

Svake godine učenici trećih razreda idu u Čakovec na bazene Marije Ružić na obuku neplivača.

Ove godine je došao red i na nas, učenike mojeg trećeg razreda. U mjesecu studenom i prosincu, četiri srijede, išli smo u Čakovec na bazene. Krenuli smo ujutro rano, u 7:10 sati. Na bazenima su nas dočekali naši učitelji plivanja. Ja sam imala učitelja Marka. On nas je učio plivati: leđno, prsno, kraul… Upoznala sam nove prijatelje i lijepo se zabavila. Polazak kući svaki put bio je u 12:00 sati. Zahvaljujući učitelju Marku naučila sam plivati i dobila diplomu.

Jako sam sretna i ponosna!

Nikolina Kramar, 3.j

 

U 3.j je obuku neplivača polazilo 7 učenika. Od tog broja je 5 učenika dobilo status A) plivač, 1 učenica status B) poluplivač i 1 učenica status C) pliva do 15 metara.